Prive zanglessen in Utrecht

Als je zangles overweegt, ben je hoe dan ook serieus van plan het talent dat je al hebt verder te ontwikkelen. Ongeacht het niveau waarop je zit, van lekker zingen in huis, tot aan ambities voor de Pop Academy in Utrecht, je weet dat je een goede stem hebt, maar je weet ook dat je verder wilt.

Zangles is een proces. Je lichaam is je instrument, dat is tegelijkertijd prachtig en lastig, want in tegenstelling tot reguliere instrumenten is bij zang elk instrument volkomen uniek. Daarom is de training om beter, veelzijdiger, overtuigender te worden met je stem voor iedereen anders. Gaandeweg het proces komen we er achter welke methode het beste bij jou past. Stuur mij een bericht en volg je eerste zangles.

We richten ons op je techniek, je interpretatie van het muziekstuk en je expressie.

Leer tijdens zangles de basistechnieken

Een van deze basistechnieken is de ademsteun. En dat betekend dat je moet ademen vanuit je buik. Wij zijn vanaf onze geboorte gewend om vanuit onze borst te ademen, dus als je gaat zingen moet je behoorlijk omschakelen.

Andere basistechnieken zijn:

  • Je moet ontspannen zijn tijdens het zingen
  • Je mag geen kaak en lip spanning hebben
  • Een goede houding is ook erg belangrijk

Hoe heb ik leren zingen?

Mijn eerste zanglessen kreeg ik lang geleden. En eigenlijk ben ik nog steeds, dagelijks aan het leren. Ook volg ik met grote belangstelling nieuwe stromingen in de zangtechniek.

Alles wat ik leerde zet ik in om jou verder te helpen met de ontwikkeling van jouw stem, de interpretatie van muziek en de uitvoering.

Is dat nou wel wat voor mij, zangles?
Ja. Dat je je hier aan het oriënteren bent, betekent dat je echt verder wilt met wat je kunt. Ik maak geen onderscheid op niveau: of je nu naar de Pop Academy wilt, op een koor zit en je techniek wil verbeteren of op amateurniveau de hoofdrol hebt bij een musical en wat extra oefeningen wilt.

Iedereen die vooruit wil, is bij mij welkom.

Wil je zangles gaan volgen in Utrecht? Vul het contactformulier in of bel mij voor priveles!