Lees de ervaringen van mijn leerlingen

Hieronder lees je een aantal ervaringen van mijn leerlingen. Zij schreven zelf een stukje over de zanglessen die ik geef in Utrecht. Stuur mij een bericht en volg je eerste zangles.

Zanglessen in Utrecht van Rafaella Zaf“Zangles van Pascale Kemper, wat is dat top! Ik volg nu een paar jaar zangles bij pascale en ik heb in die paar jaren zoveel vooruitgang gezien bij mezelf! Bij de zanglessen werk je aan je stem door verschillende oefeningen te doen en door nummers te zingen en oefenen die je heel leuk vind. De oefeningen zijn zeer verschillend en je leert zo alles over je stem. Ook weet ze me te motiveren om elke keer weer een stapje verder te gaan en om nieuwe dingen uit te proberen. Pascale is een super goede zangdocent, zangeres en daarnaast ook een geweldig persoon. Elke les is gezellig en ook leerzaam.”
Rafaella Zaf

“Met Pascale als zangdocent heb ik eigenlijk altijd zin om naar zangles te gaan. Ze is erg kundig en je kunt met liedjes uit elk genre bij haar terecht, zelfs als ze het nummer nog niet kent. Wat mijn zanglessen bij Pascale zo leuk maakt is dat het altijd een interactieve les is die ik zelf in mag vullen. Als ik een keer geen zin heb in oefeningen dan doen we dat gewoon niet. Tijdens het zingen krijg ik aanmoedigingen en verbeterpunten, dat maakt de les heel dynamisch en zo leer ik tijdens het zingen meteen wat ik goed doe en wat beter kan. Op de foto zie je me in Pascale’s studio waar we laatst voor het eerst een nummer hebben opgenomen. Het was super leuk en ik heb van Pascale al heel veel geleerd over alles wat daarbij komt kijken. Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd dus ik zal nog lang bij Pascale op zangles komen, met véél plezier!”
Geoffrey Groenendaal

“Ik heb een stuk of zeven zanglessen bij Pascale genomen om te beginnen met zingen. Mijn doel was om meer in mijn vrije tijd te zingen en daarvoor wilde ik een duwtje in de rug: oefenen met teksten en techniek. En nu dat hebben we gedaan! Een bijkomend voordeel was dat door de zanglessen mijn stem krachtiger / luider is geworden, dit komt mij in het dagelijks leven goed van pas 😉 Pascale geeft heldere uitleg/ instructies en toelichting met voorbeelden. Ik voel me enorm bij haar op mijn gemak en dat is belangrijk bij zingen. Ik zou haar zeker aanbevelen als zangdocent!”
Sophie

Even een ‘kort’ verhaal over mijn zangles ervaringen bij Pascale! Pascale is een super behulpzame, betrokken en oprechte zangcoach. Ik had onverwacht hulp nodig, wegens mijn deelname aan: ‘k2 zoekt k3’ en ik kon meteen bij haar terecht. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en Pascale had goede tips om mij verder te helpen. Pascale houdt van iedereen een persoonlijk ‘verslag’ bij, zodat je daar elke les verder op kan borduren. Ze is erg flexibel in het maken van afspraken. Ik heb er weinig negatiefs over te zeggen. Het enige is dat als je allergisch bent voor katten, het de allergie niet ten goede komt.? pascale heeft twee katten, maar die zijn alleen maar gezellig!”
Celester Denijs

“Pascale is een zeer fijne docent om les van te krijgen. Haar positieve manier van coachen maakt dat ik uit mijn comfortzone durfde te stappen en uiteindelijk zelfs tweemaal op het podium heb gestaan. Heel fijn hoe zij met haar power en een goeie dosis humor aansluit bij waar ik sta en me steeds dat duwtje geeft om me verder te ontwikkelen. Zo gaaf om onder haar begeleiding mijn groei in de afgelopen twee jaar te zien. Ontzettend bedankt!”
Daphne


Natasja

“Nog hartelijk bedankt voor je inzet, zonder jou was het Europa lied van de 200 Junior Ambassadors niet zo mooi geworden!”
Anne-Marie

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij Pascale. De lessen waren leuk en leerzaam. Ik ben enorm vooruit gegaan in mijn techniek en heb heel veel ervaring opgedaan. Het was zeker een tijd om nooit te vergeten.”
Anne-Lynn

“What can one achieve through hard work, patience and good humor?? As it turns out, quite a a lot! I spent one year having classes with Pascale when I lived in Utrecht in 2016. It could not have been better!

The way Pascale conducts her classes is easy and fun. Practicing requires repetition but that doesnt mean it has to be boring. We spent many hours doing scales on the piano and other many hours singing and doing exercises. She was always open and smiley, regardless of the circumstances or my failed attempts to do the simplest things. Or yet my (very) ambitious choices of song!! No task is too challenging for a good teacher!

“You can do it, man!” That’s what I heard every class when I struggled! Deep breath, try again! Closer! “Keep practicing! You have it!”

I always thought I was a lost case but Pascale helped me finding my voice! She can definetely help you as well!!
Thanks, Pascale! Till the next time!”
Patrick

“Pascale is een getalenteerde zangdocente. Ze is vrolijk, positief en geïnteresseerd in mij, niet alleen als zanger, maar ook als persoon. Ze zorgt voor een informele sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voel en het beste uit mezelf kan halen. Pascale heeft veel kennis en geeft directe aanwijzingen, zodat ik mijn stemgebruik direct kan aanpassen en verbeteren. Ze motiveert en geeft vertrouwen door haar houding over haar eigen ontwikkeling als zangeres. Verder geeft ze veel ruimte om in de lessen mijn eigen ideeën in te brengen en daarmee verder te gaan. Ik ga al meerdere jaren met veel plezier naar de inspirerende lessen en heb al veel stappen gezet in mijn ontwikkeling als zanger.”
Arno

“Met passie in haar hele hart voor muziek en zang, weet Pascale je op haar inspirerende, motiverende en enthousiaste manier van lesgeven, steeds weer naar een hoger niveau te tillen in zangtechniek en zingen met gevoel.”
Belinda

“Na een heel tijdje genoten te hebben van de toffe zanglessen van Pascale, ga ik afscheid nemen. Reden is dat ik ruimte wil creëren voor andere nieuwe dingen in mijn leven, de techniek van het zingen aanleren, is me gelukt en dat was mijn doel, waarvoor bedankt! Het was een leuke en leerzame tijd!”
Alytha

“Onze dochter Anne-Liline is aangenomen voor haar MBO-opleiding op de Pop Academy in Utrecht. Waarbij zang haar hoofdvak is. Bedankt voor de lessen waaraan ze veel heeft gehad en profijt zal hebben in haar vervolgopleiding.”
Erik-Jan

“Pascale heeft me erg geholpen met het ontwikkelen van mijn stem en zang technieken, ik heb er veel aan gehad en met veel plezier gedaan. Ook haar oneindige enthousiasme en plezier in het lesgeven hebben mij veel plezier geboden.”
Roy

“Het afgelopen half jaar is door de kinkhoest het zingen voor Boya moeizaam gegaan. Het is nu nog niet oke met haar stem. Boya heeft het leuk gehad met Pascale en veel geleerd over de ademtechniek met zingen. Boya blijft gewoon lekker thuis zingen.”
Janine

Wil je zangles gaan volgen in Utrecht? Vul dan mijn contactformulier.