Zanglerares uit Utrecht – Pascale Kemper

Pascale Kemper - zanglerares in UtrechtMuziek heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. De liefde voor muziek zat er al vroeg in en werd alleen maar groter vanaf mijn zesde jaar. Mijn grootouders pasten elke vrijdag op mij en er was altijd muziek in huis. Mijn opa speelde op de piano en mijn oma zong altijd in huis en in het koor. Daardoor ging ik ook meer zingen.

Basis van mijn carrière
Eerst zat ik op een gewone basisschool. Toen ik acht jaar was deed ik auditie voor de Kathedrale Koorschool. Dit is een basisschool waar muziek geïntegreerd is in het normale basis pakket. De kinderen worden daar opgeleid om te zingen in de Kathedraal van Utrecht. Daar is de basis van mijn carrière gelegd. Ik heb daar een klassieke ondergrond gehad en in verschillende kerken opgetreden met het koor, zoals bijvoorbeeld in de Kathedraal van Reims.

Zingen in mijn eerste bandjes

Op mijn veertiende heb ik de band Manzahtoo geformeerd met vrienden. Wij speelden vooral rock muziek en schreven alle arrangementen zelf. Wij namen twee cd’s op en traden regelmatig op in diverse zalen zoals De Vloer wat nu Tivoli de Helling heet. Wij wonnen de publieksprijs van de bandcontest “Het groot uur U” en in 2003 stonden wij op het internationaal Zinin festival. De band ging in 2003 uit elkaar.

Daarna zat ik steeds in andere bandjes waar ik de teksten voor schreef, en de zanglijnen verzorgde. Denk daarbij aan bands die blues, pop spelen, dus van Anouk, Foo Fighters en Pearl Jam.

Cum laude
Na het volgen van drie jarige opleiding aan de Herman Brood Academie ben ik overgestapt naar de Nederlandse Pop Academie en ben daar inmiddels cum laude afgestudeerd als singer-songwriter.

Ik werk met diverse artiesten. Ik creëer de zang of achtergrondzang voor verschillende projecten onder andere bij rappers, dj’s en andere singer-songwriters. Daardoor is mijn ervaring op muzikaal gebied heel breed geworden.

Zangles en workshops

Naast zangles, sing & songwriting les en de workshops die ik geef, coach en begeleid ik ook artiesten bij het maken van een eigen album. En daarvoor arrangeer ik ook de nummers.

Mister X

Vanaf 27 januari 2021 om 18.15u ben ik elke woensdag te zien in het programma van ‘Mister X’ op TVEllef. Het programma wordt meerdere malen herhaald. Wil je dit programma zien, dan kun je het via deze link live streamen.

Deze 2 maanden gaan er een aantal nummers uitkomen onder de naam XardonyX.

Begin met je eerste zangles
Heb je vragen of wil je bij mij zangles gaan volgen? Vul dan het contactformulier in of bel mij en begin binnenkort met zangles!